Udviklingsmuligheder for SOSU-hjælpere

Vi har stort fokus på, at du løbende udvikler dig og udfolder dit særlige talent. Og der er mange specialiseringer, du kan vælge mellem.

Du kan fx blive demensvejleder, inkontinensvejleder eller forflytningsvejleder eller få særlig viden om kommunikation med borgere med psykiske lidelser.

Vi er initiativrige og tænker ind i fremtiden for at skabe de bedste muligheder for din udvikling.    

Jeg har været på et kursus, hvor jeg har fået en opgradering af min uddannelse. Det gav mig rigtig meget. Jeg har altid været meget reflekterende i mit arbejde, og det blev jeg bevidst om, da jeg kom på det kursus. Og jeg lærte at se borgeren hele vejen rundt og ikke kun den specifikke opgave.
Mereme
SOSU-hjælper i hjemmeplejen

Tag en uddannelse i velfærdsteknologi

København er også den første kommune i Danmark, som har udviklet en uddannelse særligt til SOSU-hjælpere. Vi kalder det Velfærdsteknologisk Akademi. På uddannelsen kan du lære, hvordan ny teknologi og moderne hjælpemidler skaber værdi for borgerne. 

Velfærdsteknologisk Akademi åbnede en helt ny verden for mig. Jeg fik kendskab til så mange små hjælpemidler og velfærdsteknologier, og det var virkelig en aha-oplevelse. Og de metoder, jeg lærte på akademiet, bruger jeg meget i dag.
Mereme
SOSU-hjælper i hjemmeplejen