Vores arbejdspladser

Få et indblik i, hvordan vi arbejder med sundhed og omsorg i Københavns Kommune.

Her kan du læse mere om vores arbejdspladser og møde nogle af vores medarbejdere i hjemmeplejen, sygeplejen, på plejehjem og på vores specialiserede arbejdspladser. 

Plejehjem

I Københavns Kommune har vi mange typer plejeboliger. Nogle plejehjem er selvejende institutioner med forskellige værdigrundlag, mens andre er kommunale plejehjem. På alle typer af plejehjem er der fokus på livskvalitet og meningsfulde aktiviteter.

Her kan du finde plejehjem i Københavns Kommune på et kort. Zoom eller søg efter en adresse for at finde et plejehjem i området. Hvert plejehjem har deres hjemmeside, hvor du kan læse om, hvordan det er at arbejde hos dem. 

Hjemmeplejen og sygeplejen

Vi tager ud til ældre københavnere, der har brug for pleje og omsorg i eget hjem. Det er et selvstændigt arbejde med ansvar og varierende opgaver med fleksibilitet og gode kolleger. Vi samarbejder tæt med den kommunale sygepleje og sikrer, at borgeren er i centrum. Vi holder til over hele byen:

  • Amager
  • Vesterbro/Kgs. Enghave/Valby
  • Indre by/Østerbro
  • Bispebjerg/Nørrebro
  • Vanløse/Brønshøj/Husum.

Her kan du se de forskellige hjemmeplejeområder i Københavns Kommune på et kort.

Om hjemmeplejen Indre By/Østerbro

Video Url

Om hjemmeplejen Vesterbro/Kgs. Enghave/Valby

Video Url

Om sygeplejen Bispebjerg-Nørrebro

Video Url

Specialiserede arbejdspladser

Center for Rehabilitering og Akutpleje tilbyder midlertidige døgnophold til borgere, der har brug for ekstra pleje, lindring og/eller rehabilitering og ikke kan være derhjemme.

Læs mere om Center for Rehabilitering og Akutpleje (rehabilitering-akutpleje.kk.dk)

Om Center for Rehabilitering og Akutpleje - Bystævneparken

Video Url